Predania - Bucuresti
Pentru achiziționarea cărților Editurii Predania vă recomandăm să intrați pe siteul www.prietenii-predania.ro.

Orthophoto

Orthophoto este o comunitate de fotografi amatori şi profesionişti din întreaga lume, dornici să împărtăşească şi să arate credinţa lor creştin ortodoxă aşa cum o trăiesc. Prin intermediul acestui site sperăm să aducem împreună lumea ortodoxă mai aproape, pentru o mai bună înţelegere şi cunoaştere.
Scopul Orthphoto este de a prezenta credinţa ortodoxă, aşa cum este trăită în întreaga lume, prin intermediul fotografiilor realizate atât de amatori cât şi de profesionişti.
Fotografiile încărcate pe site trebuie să se limiteze la una din Bisericile Creştin Ortodoxe Canonice.*
Fiecare utilizator înregistrat al Orthphoto va avea un cont gratuit, poate încărca propriile fotografii pentru a fi publicate şi comentate, şi poate aprecia fotografiile celorlalţi utilizatori.
Utilizatorii înregistraţi pot încărca numai fotografiile care sunt creaţie proprie sau fotografii la care deţin drepturile de copyright. Orthphoto nu îşi asumă responsabilitatea pentru publicarea fotografiilor plagiat.
Prin încărcarea unei fotografii pe Orthophoto, autorul e de acord ca aceasta să fie publicată pe orthphoto.net
Utilizatorii înregistraţi pot adăuga fotografii noi pe site numai o dată la trei zile.
Fotografiile trebuie să aibă un conţinut strâns legat de viaţa creştin ortodoxă. Aşadar, imaginile cu peisaje, oameni, locuri etc care nu sunt însoţite de o explicare a legăturii cu viaţa creştin ortodoxă nu vor fi acceptate.
Nu este permisă publicarea imaginilor şi comentariilor care sunt in general recunoscute ca având un conţinut imoral ce poate afecta demnitatea sau sensibilitatea religioasă a celorlalţi.
Redacţia Orthphoto îşi rezervă dreptul de a şterge orice conţinut ce contravine acestui regulament, aşa cum a fost stabilit la punctele 7 si 8. În cazul unor încălcări repetate ale acestei reguli, contul utilizatorului va fi anulat.
Sistemul de apreciere are scopul de a exprima părerea dumneavoastră despre o anumită fotografie. Este interzisă utilizarea sistemului de apreciere în oricare alte scopuri. În cazul neîndeplinirii acestei reguli, aprecierea şi comentariul respectiv vor fi şterse şi contul utilizatorului respectiv înregistrat va fi blocat.
Redacţia îşi rezervă dreptul de a decide asupra conţinutul oricărei imagini,
comentariu sau aprecieri dacă încalcă una dintre regulile de mai sus.
Înregistrarea utilizatorilor pe Orthphoto permite ca funcţionarea site-ului să fie una sigură şi eficace. Informaţiile personale utilizate în procesul de înregistrare nu vor fi transmise unei terţe părţi pentru a fi utilizate în scopuri comerciale sau în alte scopuri.
Redacţia îşi rezervă dreptul de a implementa orice schimbare atât pe site cât şi în regulament, fără ca aceasta să fie anunţată. În plus, interpretarea regulamentului aşa cum a fost enunţat mai sus reprezintă responsabilitatea redacţiei. Alte probleme, care nu sunt incluse in regulamentul de mai sus, şi care se pot ivi pe parcurs, sunt întru totul responsabilitatea redacţiei.

*Toţi creştinii ortodocşi ar trebui să se roage pentru întoarcerea celorlalţi creştini la Biserica Creştin Ortodoxă. Totuşi, trebuie să conştientizăm că în Biserică există schisme, unele dintre ele întâmplându-se din simple raţiuni politice, care nu au nici o legătură cu învăţătura creştin ortodoxă. Nu este responsabilitatea redacţiei să cântărească şi să judece aceste probleme. Aşadar, pe orthphoto.net vor fi acceptate doar fotografii ale clerului, bisericilor, mănăstirilor, credincioşilor şi sărbătorilor religioase care ţin de o Biserică Creştin Ortodoxă canonică, recunoscută de celelalte Biserici Autocefale Ortodoxe. De asemeni, pe orthphoto.net vor fi acceptate fotografii cu clădiri sfinţite de un ierarh ortodox, chiar dacă acestea nu mai aparţin unei Biserici Ortodoxe canonice, dar, totuşi, poartă semnele clare ale moştenirii ortodoxe.
Orthphoto.net acceptă fotografii care înfăţişează Biserica Creştină de dinainte de schismă.

www.orthphoto.net

)
site realizat de atelierul de grafică